Anotace: .
A přece doufám, že se nade mnou mraky jednou slitují a promluví ke mně..
07.01.2008 11:18:00 | Mileninka
Naučíst se v sobě číst,
to je velké umění...
můžeš si být ale jist,
že studují ho...lidská stvoření...
:o)
nádherná!!
07.01.2008 09:46:00 | Cecilka
má země zázraků
tobě ji otvírám
ač bránu z oblaků
strachem snad zavírám
stojíš tam v povzdálí
ve stínu stromů
s nadějí za štěstím
plížíš se domů
brána je chatrná
důvěrou chřadne
srdce se otvírá
závora padne...
07.01.2008 09:45:00 | forget-me-not