Jen spát
Anotace: ...usnout a už se nikdy více neprobudit...je to tak velké přání?
Jen spát, spát a spát,
ulehnout a přivřít oči,
nechat se pohltit tmou,
a nádherné sny nechat si zdát.
Jen spát, spát a spát,
o nic více neprosit,
jen zavřít očka a usnout,
bez přemýšlení bez doteků.
Jen spát!!!
Jen SPÁT!!!
Ulehnout a nechat se unést,
touhou po těle tak krásném,
že sny nestačí si vymýšlet,
jen spát a nechat si zdát…
Přečteno 326x
Tipy 11
Poslední tipující: ziriant, Pišák, Milissa, T-Mac, BlackTangerine, Bíša
Komentáře (3)
Komentujících (3)