Anotace: ... Věnováno ...
Nádherná, silná, hluboká, a pro mě ,tak trochu, jen pro jeden tanec s vlastními myšlenkami, krutě zraňující...
10.01.2008 21:50:00 | Lisa.Ginmi
ani si nepamazuji, o čem tvá báseň přeseně byla.. a vůbec mi to nevadí, neboť si pamatuji ty pocity, které mi báseň dala, propůjčila..které jsem z ní ukousla :-P
07.01.2008 15:54:00 | BlackTangerine
... a staré lásky ...
které jsem si schovával jako veverka oříšky
... již radši nehledám ....
.. protože když zavřu oči, ...
pocítím jejich hořkosladkou chuť,
... a srdce sevře jejich pomíjivost ...
... jsem ale šťastný ...
s vědomím že nové jaro dá vyrůst
... novým a sladším ... i když možná ... již Ne, pro mě ...
07.01.2008 15:40:00 | HarryHH
PF 2008 ... jdu dál ...
a skáču po kamenech jistot
... nad řekou nejistoty
Ne, nezastavím se, ....
... dokud zase neuklouznu ...
a život mě řádně vymáchá ...
Ale to nevadí, ...
už se na to docela těším,
... s přibývajícím věkem
se totiž koupu ... docela rád ...
*
.
07.01.2008 15:32:00 | HarryHH