Poslední part
Jako kříž zlomený,
uprostřed polí.
Dva stromy spletené,
na stráži stojí.
Den po dni umírá,
jen ticho slyší.
Plíží se životem,
tiše si křičí.
V nitru se všechno mohutně bouří,
vězněm se stává sobě samé.
Smrtka si zatím poklidně kouří.
v ruce má ostře nabité zbraně,
Poslední part směle si zahraje.
Pak padne k zemi,
už se nic neděje.
Přečteno 333x
Tipy 1
Poslední tipující: Simísek
Komentáře (1)
Komentujících (1)