Proč unikáš z mých snů ?
Chlapče můj milý,
proč tak smutný jsi,
proč už mne nelíbáš
na mé ztuhlé rty ?
Proč už mi neříkáš:
,,lásko, mám Tě rád"
proč už mi nezpíváš,
máš už jinou snad ?
Proč jen ulpýváš
cizím pohledům,
proč mi unikáš
z mých snů ?
Já jsem lásku svou
jen tobě rozdala
Ty sis ji nevážil
a já se nebála
A mezi námi teď
višňovou alejí
roste jen velká zeď
ve tvých kročejích.
Komentáře (0)