Po delší době se tak procházím s těch svých básničkach a čtu si komentáře... víš Rozárenko, myslela jsem to spís tak, že mi dal srdce z perníku než aby mi dal to své opravdové.. je to tak trochu zkutecne, tak trochu vymyšlené, všechno se nesmí brát doslova, ale co bys dostala raději: perníkové srdce bez lásky nebo tu něčí lásku??
06.12.2008 22:26:00 | MiaaWei
víš co je zvláštní? že třeba pro mne je srdce z perníku takovej ideál...až někdy od někoho dostanu srdce z perníku a k tomu třeba květinku sedmikrásek, zblázním se štěstím...ale tak něják tuším, že takových je málo a že to vždycky bude jen ideál...
07.01.2008 16:24:00 | Rozárenka