Anotace: Jo,tak jako každá moje báseň
Mně ve své hloubce vehnala slzy do očí. Je opravdu neuvěřitelné, jak hezké a moudré věci píšeš. Jen tak dál...
11.01.2008 19:25:00 | Dračičák
Tohle je moudré...vzpomeň si, kolik se vraždilo lidí kvůli lásce - třeba v Trojské válce!
Tvoje básně dokazují, že jsi opravdu chytrá holka...proto ti opět s radostí dávám supertip!
07.01.2008 17:51:00 | Chancer
Tahle je jiná....je v ní hloubka a nechápu, kde se to v tobě v tomhle věku bere...taková moudra někdo za celý život nevyprodukuje...
07.01.2008 17:32:00 | Pišák