Snídaně z nikotýnu (možná)

Snídaně z nikotýnu (možná)

Anotace: jeden z dalších pokusů jak se vyjádřit. omlouvám se všem že přispívám do sekce básně, ale sekce písňové texty tady není.

Snídaně z nikotýnu
pod zaprášeným nebem
a perokresbou duše
po srdcem...

a lidožravý stíny
pracují v přestrojení
za mě a tebe
slovo za slovem...

ta sladká ironie
s příchutí pornosmíchu
je výtah za obzor
a mi v něm...

(A)Možná přijde zvrat
snad to budeš ty
do krve oděná
mě zlehka políbíš
a třeba je to past
zrcadlových skic
než se můj celibát
rozpustí v dotecích
Autor Bušík, 07.01.2008
Přečteno 306x
Tipy 7
Poslední tipující: pejrak, Jiřina, Kaaťa, Danah, prostějanek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel