krása, krása, krása...přesně, tak to teď také cítím..a zvládnu to..pardón, Zvládla jsem To..;o)
08.06.2009 13:59:00 | Agniezka
Napsala jsi jednoduchou pravdičku...
Odpověď?
Najdeš ve svém milém srdíčku :-)) :-*
08.01.2008 22:44:00 | Levandule
Mno, byla by tu koule křišťálová,
pak dračí karty..a sedlina kávová,
na pravé dlani čáry ti leccos poví,
duhovky v očích také zračí, kam dojít..
je toho víc, kde se můžeš ptát,
však čas ti zatím bude utíkat..
tak otevři své dveře dokořán
a něco uvař..hladový přijde sám!! :oD
08.01.2008 12:16:00 | Cecilka