Díky , že Jsi
Anotace: Jsi ,jsi ,jsi.....
Jsi mojí Oporou
Jsi mojí Sílou
Ve Štěstí a Radost,
Jsi mojí Vírou
Jsi Jemný,
jak dotek křídel motýla
Jsi Něžný,
když Tvá ruka se mne dotýká
Jsi Vášnivý,
když Líbáš
Jsi Krásný,
když se usmíváš
Jsi Milující,
vždyť Lásku v Srdci pro mne máš
Jsi hravý jako dítě
MILUJI TĚ ...
Přečteno 804x
Tipy 2
Poslední tipující: Dračičák
Komentáře (0)