Anotace: .
Mít někoho,
kdo se mnou žije
tak, že ho vůbec neztrácím...
v kořenech lásky
poezie, která je
vpravdě hýčkací...
chránit si poklad
kdesi uvnitř sebe...
které z nás se to
"mít navždy" povede... ;o))
08.01.2008 12:07:00 | Cecilka