Lepší den
Anotace: ./je to spíše text písničky:-)/
Na cestách společných
blýská se na časy..
Nehledám sebe nehledám..
Já
rád si zazpívám,
zalítám..
Ukončím tápání,
políbím svítání..
Jsem blázen do díla..
Život nám odbíhá..
Do zítřka,
do dálek..
Volám jej k sobě
nazpátek…
Nevadí,
ať běží si dál..
Zítra zas najdu jej,
úplně sám…
Přivážu,
uklidním..
Sám v sobě
na chvíli,na čas poklidím..
Jsem tu a zítra zas dál
Chyť si mne!
Pospíchám..
Nevěříš?
Neptej se..
Uvidíš…
Přečteno 424x
Tipy 27
Poslední tipující: Milásek, Pišák, dva, dream in emptiness, prostě já, Danah, Martanka, Romana Šamanka Ladyloba, spare, kavec, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)