svět naruby
Anotace: to zná asi každej ne??:-D
Měsíc vychází, slunce zapadá,
celý svět naruby, dneska mi připadá.
Zelené je nebe, modrá je tráva,
sluníčko večer, měsíček z rána.
Povzdech je sláva, jásot je konec,
na začátku pohádky říká se konec.
Jenom ta láska je tam, kde má být,
Vždyť bychom bez ní nemohli žít.
Přečteno 326x
Tipy 2
Poslední tipující: LisSe
Komentáře (1)
Komentujících (1)