Všem spojeným srdcím
Už ani nevíš co to bylo
co nás svedlo dohromady,
v jedno světlo se to slilo
a hřálo nás to odevšady
Spojeným srdcím zpívám
o malé nenápadné lásce,
která se jen tak jako mimochodem
stala důvodem žít...
a pro někoho i důvodem
k opuštění světa....
o té malé nenápadné lásce
...která bylabyvší malou nedomrlou dívkou
s poďobanou pletí,
stojící na konci nekonečných front
vlnících se jako požární hadice
...která bylabyvší tou zesinalou dívkou,
která na konci řady nemůže už v pranic doufat
a jen musí čekat co a kolik na ní zbude...?
hřbitovy jsou plný těchhle - náctek.
Stop!!!
Láska je pevný provázek končící v kameni obtočený kolem šestého smyslu
Láska je neviditelná mýtická bytost jejíž existence pokračuje v našich snech...proto má láska tolik podob
protože my máme tolik očí....
I ta poďobaná holka
s nohama do X
má šanci
i ta holka na konci fronty
má šanci
i já mám svojí šanci
i ty......
Láska je totiž............................rozepsaná.
v tisících knihách
milionech příběhů
v našich životech
a to je můj vzkaz
všem spojeným srdcím
Láska je Nesmrtelná.
Přečteno 786x
Tipy 31
Poslední tipující: Ayla, Lisa.Ginmi, Andee, Pišák, Harr, Martinecka23, s.e.n, Levandule, Lorraine, prostě já, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)