Pro kterého z aktérů je ta závěrečná kudla asi určená, co? :o)
Líbilo se mi to hodně, je to vtipné.
08.01.2008 18:57:00 | Gina Rocca
:) pekne... doufam, ze to neni nejak z tvojeho zivota, pac bych nechtel urazit... ale je to fakt dobre, zasmal sem se par trefnym versum... sice s tou kudlou v ruce to koncit nemusi, ale to je fuk...
08.01.2008 18:19:00 | Tömätäri