Znovuzrození
Anotace: něco ukončíme a potom najednou nám to chybí a vratíme se k tomu ale mě připada že teď jenom sním
Kousky duše skládají se k sobě,
věřím, že po jejím složení, bude vše dobré.
Všechnu svou víru a důvěru dávám Tobě,
toto rozhodnutí je snad moudré.
Musí být, když jsem s Tebou jsem mimo,
jiný svět, jiná realita, život bez problémů.
Životem s Tebou půjdu jedině přímo,
spolu se vyhneme všemu zlému.
Přečteno 386x
Tipy 8
Poslední tipující: elfkan, Lota, Simísek, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)