Zklamání z lásky
Anotace: Ch jo další básnička...:)
Slzy tváře smáčejí, příchuť mají slanou.
Smutek a zrada spolu kráčejí, myšlenky i vzpomínky plynou hlavou.
Plno vzpomínek na tebe a tví činy, ach oči mé pláčou nad tvou zradou.
Do života nastražils mi miny, a není nikdo kdo by mi pomohl rukou či radou.
Tvá zrada hodně pálí, jako v otevřené ráně sůl.
Tvé dobré činy mizí někde v dáli, do srdce vražen byl mi kůl.
Devět roků znal tě, a teď vidím jak málo poznal tě. Byl jsi jen samá přetvářka - maska, ani nevíš co je to slovo láska.
Přečteno 471x
Tipy 3
Poslední tipující: kralik.k, jesterka
Komentáře (1)
Komentujících (1)