bez tebe
Anotace: co jsou slova, co jsou city? srdce odchází do prázdných dní
lásko lásko lásko
nejsi se mnou
smutno jest bez tebe prázdných dní
chci okusit kousek tebe
dnes je chtíč
zvláštní až jsi pryč
smutno, smutno jest
bez tebe prázdných dní
bolest příjde
není pryč
copak můžu chtít
tebe?
tvé oči
kousek tebe
chci zase mít
mohu tě snad chtít?bud mi vším...
Přečteno 416x
Tipy 11
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Traci, Daisy.., Monsignore, Psavec, Bíša, excited, Erion Fate
Komentáře (0)