Ty...
Anotace: o Tobě...(ještě tam něco chybí, ponevadž když jsem to psala, spadl mi net a nestihlo se to uložit, tak jsem si potom nevzpomněla na všechno...:( )
Do Tvých krásných očí pohlédnout,
nic jiného nevnímat,
spolu na vlnách lásky plout,
překážek kolem si nevšímat.
Pohled Tvůj na mě je upřímný,
dlouhý přinejmenším věky,
je trošinku doprovázený
hlazením, líbáním a doteky.
Blaho se rozlévá v celém těle mém,
rychlostí světla, i více.
Jak mléčná poleva roztajem,
taví nás naše dvě srdce.
Naše dvě srdce
nechtějí trpět tou příšernou samotou
chtějí být spolu...
Přečteno 356x
Tipy 12
Poslední tipující: pejrak, Naracca, LisSe, Helena Buchtová, Adrianne Nesser, kucky, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)