Nesoulad
Anotace: kdyz kouzla nefungujou...
Sbírka:
Nahátky
Mícháš polámaným brčkem
zvětralou minerálku
mýho srdce
a nemáš žízeň
Uždibuješ kousky
mých ideálů
a krmíš sýkorky
Válíš se v posteli
s agónií mých vyznání
Svíráš mě v pěsti
namísto v náručí
A co čekáš ode mě?!
Přečteno 433x
Tipy 11
Poslední tipující: Sukuba, lalej, simsa, Maro Deives, Erion Fate, excited, colorka
Komentáře (3)
Komentujících (3)