Ní .......
Anotace: Jen pro ni ........
A ač si myslím,
že nemám
na verše nadání,
přesto věřím,
že mé city
v tomhle podání,
alespoň trochu
mou láskou
k tobě zavání.
S tebou mám svět
jako na dlani,
děkuji ti,
že jsi sílou,
co mě pohání.
A tobě, Bože,
děkuji, za možnost
tohoto vyznání .........
Miluji Tě, Lásko ...
Komentáře (0)