Vždycky jsem si přál
Anotace: Pro ni ..... však ona ví .....
Vždycky jsem si přál,
spatřit neskutečnou krásu,
včera se mi splnil sen,
když jsem zajel do tvých vlasů.
A už zase musím jenom snít,
o tvém těle, o tvé duši,
jsem pokaždé omámen,
jak ti to moc sluší.
Přečteno 573x
Tipy 1
Poslední tipující: forget-me-not
Komentáře (0)