Půlnoc
Anotace: O bezesných nocích...
Půlnoc
Setmělý pokoj ...
jen světlo měsíce
osvětluje Tvoji spící tvář.
Chtěla bych Tě pohladit,
ale bojím se ,
že sny Tvé se přeruší.
Chtěla bych Tě líbat
a sny s Tebou snívat,
usínat v Tvém náručí.
Touhá má ,bys mne miloval,
nejen lásku sliboval.
Půlnoc ,
myšlenky mé se honí hlavou,
oči moje v slzách plavou.
Spíš a doufám ,že sníš o mě,
že jsem tu pro Tebe a Ty pro mne.
Přečteno 357x
Tipy 8
Poslední tipující: dva, vodnař, Mácha, WhiteSkull, excited
Komentáře (1)
Komentujících (1)