Růže slzám
Anotace: O růži ,nebo o lásce?
Růži ,
tu od Tebe,beru si z láskou ,
spojí nás navždy milostnou páskou
Bude mi radostí,bude mou potěchou
a někdy snad,bude i útěchou,
při smutných chvilkách rozjímání
Vždyt nikdo nemá ani zdání,
co všechno život přinese.
Nebude nikdy Tvá Růže uvadat,
nesmí nám strádat,
nesmí nám opadat.
Vždyť tato Růže rudá ,
je Tvá Láska.
Přečteno 341x
Tipy 5
Poslední tipující: vodnař, WhiteSkull
Komentáře (0)