Jsi láska má
Anotace: Chci aby tahle chvíle neskončila
Jsi jemná víla,
objal bych tě lásko,
jsi krásně bílá,
jsi sen, který nekončí.
Bolest jenž hluboko zarytě se ukrývá
smíchem a radosti jsem žil,
štěstí, že potkal jsem tvou krásu
duše jsou spojeny
Přečteno 859x
Tipy 5
Poslední tipující: NikitaNikaT., takova
Komentáře (2)
Komentujících (2)