Marnost
Anotace: Snad proto ........
Ležím, sním o tobě,
na podlaze velkého sálu,
sním o tom,
jak pro tebe lámu skálu,
jež je další
z řady klacků,
nechci už znova
od života facku.
Slunce svítí
a čas plyne,
má láska k tobě
se neustále vine.
Je mi smutno,
těžká doba,
je to na nic,
víme oba.
Tvoje krasné
malé dlaně,
děkuji ti,
bože, za ně.
Přečteno 503x
Tipy 1
Poslední tipující: forget-me-not
Komentáře (0)