Loďka

Loďka

Anotace: ...

Potápí se naše loďka,
pomalu do ní teče.
Plnému potopení,
zdřejmě neutečem.
Nepomůže,
ani záchraná vesta.
Loďka se potápí,
jedna ze sta.
Nejde ucpat dirka,
je jich moc.
Nelze nikoho,
přizvat na pomoc.
Musíme
pomoci si sami.
Vyřešit ten problém,
který je mezi námi.
Záchraný kruh,
hodit si můžeme.
Na naši záchranu,
možná se zmůžeme.
Autor Dindane, 09.01.2008
Přečteno 384x
Tipy 2
Poslední tipující: Nikollillinkaa, Martanka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí