Sebevrah
Když milovat,
tak jedině navždy.
Prohlásil, před
činem sebevraždy.
Slzy v očích,
pistol v ruce.
Potichu přemýšlí,
nad zlomeným srdcem.
Porušila
věrnost slíbenou.
Zničila
Lásku vysněnou.
On nyní umírá
s pocitem zrady.
Podvedla,
za jeho zády.
Nic si nevyčítá,
nic ji nebolí.
On tam leží v krvi,
v ruce s pistolí.
Přečteno 543x
Tipy 14
Poslední tipující: mkinka, VIOXX, Nikollillinkaa, Simísek, Nevermind, Veru, sh@rusk@, ona, jaňa, Martanka
Komentáře (4)
Komentujících (4)