Malé moře - 2003
Malé moře s pěnou na hladině...
Bez vln hýčká tělo víly.
Nechť nelaskají tělo jiné...
Já být ta voda jen na malou chvíli...
Bez doteku tě laskat, bez doteku tě hladit...
V tom jediném okamžiku nesu ti něhu...
To nemůže vadit
Přečteno 423x
Tipy 1
Poslední tipující: Blázen? =)
Komentáře (2)
Komentujících (2)