Šance

Šance

Anotace: nevim co k tomu rict

Dokud jsem byl dítě , mluvil jsem jako dítě,
myslel jsem jako dítě,choval jsem se jako dítě,
ale teď díky tobě vím , co láska znamená ,
umí srazit na kolena , ale i u srdce zahřát.
To stalo se mi párkrát,
když smála ses mým stupidním vtipům.
Díky tobě vím , že láska je ten nejdražší pocit
[Kdybych ještě šanci měl,nic bych nezměnil]
Krásně ses ke mě chovala,brala ode mě na písničky tipy,
pak vyletěly moje city.Ty , který jsem v sobě 3 roky dusil.
[kdybych ještě šanci měl,nic bych nezměnil]
Mý kamarádi říkali,že nemám 3 roky čekat , někoho jinýho měl jsem hledat,
teď říkají ''tys teda dopad''
sám s tím pocitem
[kdybych ještě šanci měl,nic bych nezměnil]
Autor papizcek, 09.01.2008
Přečteno 277x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí