Otázka
Anotace: ....u téhle jsem hodně váhala, jestli ji sem dát..snad to nebude chyba....
Dnes ses mě zeptal,
co o tom si myslím.
Zjistila jsem,
že sama nevím.
Tvářím se vyrovnaně.
Legraci si z toho dělám,
ale pod touhle maskou,
mi srdce tvrdne.
Nechci vás ztratit,
však oba mi bolest působíte,
když svou vášeň okatě vystavíte.
Já smutně poslouchám
a čekám.
Snad nějaký drobek spadne
a i já trochu té vášně ochutnám.
Přečteno 419x
Tipy 1
Poslední tipující: Marfuša
Komentáře (2)
Komentujících (2)