... ne každé volání na zvony vyzvání ....
a věty vyřčené ... najdou své poslaní ...
14.01.2008 14:06:00 | HarryHH
Chybí ti čtenář? Nebo čtenářka? :)
Je to něco jiného než obvykle píšeš, a to se mi líbí.
10.01.2008 08:43:00 | Koprtinka
Šmudlínku, dlouho jsem Tě nečetla... ani nestíhám moc psát...
Ten název i báseň jsou absolutně skvělý, fakt... jakoby trochu jiné kafe od Tebe, moc mě to pohladilo... Tvé zamyšleníčko :-)
10.01.2008 01:14:00 | Levandule
Vším lidským strachem s nadějí
zázraky o nichž zpívá svět
všechny dny ať se usmějí
cítím, že duši potřebuješ pohladit
10.01.2008 00:08:00 | Lota
... tak ráda bych byla u tebe
... položená na tvých bedrech
... jen mlčky bych cítila
... sakra ta klávesnice je fakt sqvělá ...
... sevření ...
09.01.2008 19:11:00 | Marcella