eNdE...../pro nás../
Anotace: tohle ještě není ende.....
tak blízko konci
.třesu se strachem.
.
.
ten led v mym
srdci
pomalu taje
....
pššššt
brzdi pomalu
.
/láska nemá
brzdy ráda.../
už to bolí
tak moc
že už nemůžu....
oběť
ublížená
.
.
sakra haló
posbírejte někdo tu trosku....děkuji
nevim jak říct
že konec
už tu byl
a teď
se drápe
po svym právu
...
smuteční vrba
pláče
jako my společně
/...jako my zvlášť.../
Přečteno 353x
Tipy 13
Poslední tipující: daissy, Naracca, už ne pernikova princezna, kucky, 0-0, dva, Bíša, Erion Fate
Komentáře (5)
Komentujících (5)