Zvláštní, že ač otevřeno v předpokoji,
mnohý z nás se tam vstoupit bojí..
:o)
10.01.2008 11:45:00 | Cecilka
Setkali se na hranici
snad že si jen spletli směr,
však dávno už se neviděli
a občas mají si co říci
Gabriel a Lucifer
Lži, loupeže a vraždy,
podvod, zrada co se chystá
i drobných klípků věnec celý,
komu patří to ví každý
i správná "odměna" je jistá
Dobrý skutek, pomoc v nouzi,
slabšího se zastat práv
ty činy patří Gabrieli,
však oba se uznat vzpouzí
kam zalétnout má lásky páv
***
J.s.
09.01.2008 21:21:00 | j.c.
Máš pro poezii cit, líbí se mi jak píšeš a o čem píšeš. Vím,že myšlenka není neznámá, ale podaná od tebe působí nově.
09.01.2008 19:57:00 | Harr