Anotace: ---
Odpustiť je síce ťažké, ale nutné... aby človek mohol ísť ďalej... slobodne a bez zväzujúcich výčitiek, čo sa ti na päty lepia ako rozžuvaná žuvačka ;)... Skvelá báseň!
23.01.2008 21:34:00 | lennerka
Druhá, třetí sloka a poslední dva verše, to je kvalita. Kdybych měla odvahu tak bych řekla: "Ten zbytek zahoď a přepiš."
18.01.2008 21:33:00 | Elvien
souhlasím s Kristy, odpustit sama sobě je fuška, tak hodně štěstí :-)
12.01.2008 22:04:00 | Erion Fate
Malá bonsaj nevyroste...chce to najít tu pravou, tu velkou, co už vyrůstá...
11.01.2008 14:55:00 | Simísek