Odjezd..
Anotace: Pro mého miláčka,co mi odjíždí...snad to uteče...=)
Tak ty mi odjedeš a já tu budu,
bez Tebe lásko má zažiju nudu.
Nudu,samotu a hlavně stesk,
ať ta doba uteče rychleji než blesk.
Čekat tu budu a těšit se zas,
na společné chvíle-procházku krás.
Těšit se na rtíky,co moje líbají,
na očka tvé,co do mých se dívají.
Na ústa tvá,když ,,Miluju Tě",říkají,
na ústa tvá,co při milování vzdychají.
Přečteno 349x
Tipy 6
Poslední tipující: come-past, drahý, 0-0, excited
Komentáře (4)
Komentujících (4)