Při skřítčí lžící pojídám štangli
rozervi duřící dělnici z Č.K.D. kolby
zazvoní na lahvi poslední slza od retů nažraní
pod psi poklekni k frajtrům stehenním čichni
a odvrať se k radiím stereofonním
pryč jdi a rýmuj básně té dělnici z továrny
co už není a nejsi ani ty ani ráno večerní .