Navěky
Mám nárok
hledat si v životě
snít o dálkách
být sám v sobě
v naději umírat
před tebou
usínat
naplno žít
bolesti nechávat
za sebou
skutečné naplnění
svých myšlenek
uchopit nehmotné
plné nemožných domněnek
poslouchat zvonkohru
srdcí v pelestích
být obklopen tebou
tvou radostí
navěky milovat…
Přečteno 752x
Tipy 31
Poslední tipující: prostě já, Jahudkka, Andee, spare, Pišák, Psavec, cevert, Bíša, Meriel, isisleo, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)