Anotace: ...zase jeden text písničky...
Zase jeden šálek mé kávy. :-)
Přečtu víc a asi půjdeš do oblíbených...
Madla
10.01.2008 10:12:00 | Madelaine
ztrácíš svou zář
a děláš chybu
nastavíš tvář,
srdce v pohybu
uchopit myšlenku
naději zkus
v dlaních Ti zůstane
srdce snad kus...
10.01.2008 08:50:00 | forget-me-not