krev srdce
jsi cizí muž v mé mysli
vzdálený, srdce v pasti je
co nemiluje, zdá se mi
vzdálený na míle daleko
však jedním slovem zaryje se mi
do duše
stavím si hráz
vím
je tak vysoká
stavím obranu srdci svému
a přesto je možné dostat se zpět k srdci mému
jen chtít se musí a odhodit zbraně
krev na košili
stíká a kape na zhnilou zem
Přečteno 330x
Tipy 2
Poslední tipující: Psavec, Bíša
Komentáře (0)