Pouštní růže
Anotace: kraťoučká o lásce na dosah
Jsem součást pouště vyprahlé,
jsem jen zrnko písku,
v prostřed té krajiny čekám na tvou lásku.
Čekám na tvou touhu po mé nevšednosti,
chtíč po tvém těle mě učí trpělivosti.
Čekám na tvůj náznak, jenž promění mě v dunu.
Čekám na tvé slovo jenž vynese mě vzhůru.
Pak nikdo nezastaví ten příliv pouštní bouře,
už budeme spolu, už bude jen dobře.
Přečteno 387x
Tipy 1
Poslední tipující: WhiteSkull
Komentáře (0)