Prázdný srdce lán
Anotace: Tohle je asi 2 a půl roku stará básnička. O lásce a tehdejší nejostotě a strachu ze zklamání...
Vždy po štěstí přijde čas,
Kdy smutek navrátí se zas.
A skončí naděje a skončí plány
A v srdci, jak na poli prázdné lány
Zůstanou a nikdo je
Už nikdy neoseje.
Láska odchází a nemává,
Jen oči pro pláč nechává.
A rty už úsměv netvarují
Rytíř zemřel před dračí slují.
Mé srdce krvácí
A přání se před očima se ztrácí.
Slaně chutná moje tvář
Mou duši probodl mi žhář.
Oči těkají po dopisech
A čtou v milostných popisech.
Rty šeptají jméno jeho,
Jméno milovaného…
City odchází
A mně něha schází.
Snaha bolí
A myšlenky snažší cestu volí.
Srdce mé zarůstá mechem,
Kde jsou ta slova, cos říkal jedním dechem?
Přečteno 369x
Tipy 4
Poslední tipující: Necro Immortalis, Charibeja
Komentáře (1)
Komentujících (1)