lonely end....bite,bite......please,kill me....i deserve punishment....promiň....
Anotace: bolí...tak moc to bolí....oba dva....tebe víc....
velká hádka
*přišel konec*
velká bolest
*odzvonil zvonec*
.
.
naší lásky
občasně tak krásný
….
teď už je to
všechno jasný
…
naděje umřela
*poslední*
závěrečná
společná chvíle
pondělní
.
.
a proutí naší
vrby
se dál
ve větru
kroutí
.
.
tak osamoceně jako my
….
poprava vztahu
9.1.2007
za marnou snahu
….
něco udělat
o něco se pokusit
…
..
a ty tak zničený
taková troska
.
pro dívku nevěrný
pro jméno Láska
.
.
už zase…
…jen napořád
slzy v očích
.
.
ve jménu chvílí
půlnočních
.
.
říkáme si slova plná
bolesti…
vyčítáme si
všechny naše neřesti…
/…jakoukoli nedokonalost…/
dostavila
se už i krutá
paní Zlost
.
.
vyčítá zoufalost
….
vyždímaný city
až na kost
.
může to být
/je to/
velký srdcebol
….
moje city
však už sežral
mol
….
hledáš útěchu ve vínu
-jak nesmyslný
…
teď už si všechno
odplavily
vlny
_____
_________
(věnováno mrtvé milence lásce…)
Přečteno 405x
Tipy 12
Poslední tipující: kucky, B.a.r.b.a.r, Lisa.Ginmi, Game, už ne pernikova princezna, Erion Fate, Bíša
Komentáře (5)
Komentujících (5)