Anotace: Môj básnický debut...
Super,
Má to nápad, provedení super....
Prostě takhle by to asi mělo něják vypadat ...
06.03.2008 19:41:00 | anti-HERO
Kolikrát jsem chtěla zamávat křídly a odletět někam pryč od všech starostí, jenže mi chybělo to druhé křídlo, které se proměnilo v lidi, co mám ráda a bez kterých bych tu ani nemohla být. Křídly jsem tedy nezamávala, jsem pořád tady, ale pocitu odletět, se prostě nezbavím.
20.02.2008 20:17:00 | Známá - Neznámá