Peříčka štěstí
Hladově vylizuji zbytky drobečků,
co zůstaly z naší lásky.
Tak moc bych chtěla
cítit vůni Tvého těla,
cítit jak se mě dotýkáš,
cítit jak se propadám
do bílých peřinek
utkaných z peříček
čistého štěstí.
Přečteno 348x
Tipy 5
Poslední tipující: STIMPRE, Pišák
Komentáře (1)
Komentujících (1)