Vnímaní lásky
Anotace: Jen tak... za snů
Slyšet?
Proč?... stačí naslouchat.
Křičet?
Proč?... stačí si povídat.
Vidět?
Proč?... stačí jemně se dotýkat.
Snít?
Proč?... můžeme se milovat.
Čeho se bát?
Abych často říkal Ti: Mám Tě rád!
Co Ti dát?
Dám Ti vše co mám... Dám Ti sebe.
Co za to chtít?
Jedno jediné... Tebe!
Přečteno 540x
Tipy 4
Poslední tipující: Mácha, Dračičák, WhiteSkull
Komentáře (3)
Komentujících (3)