Ledová královna
Anotace: ...a nemyslím jen tu v pohádce :-) Taková jednoduchá veršovánka, asi jsem si potřebovala trošku zarýmovat
Ledová královna
Ze srdce kámen
Vášni se vyhýbá
S láskou je ámen
Oči jsou propasti
A ústa strádají
Když nikdy chladné rty
Polibek nedají
Krutá a bezcitná
Rampouchům vládne
Dostat se do hradu
Nebývá snadné
Tak snad se objeví
Princ nebo kníže
Který jí odveze
Z ledové říše
Snad láska obměkčí
Ledovou duši
Vykouzlí úsměv
Co lidem sluší
Přečteno 339x
Tipy 9
Poslední tipující: brooklyn, BARBYE, Barunka=o), Vampyrella, symphonicsoul
Komentáře (2)
Komentujících (2)