Rytíř
Anotace: Brnění navléct, za lásku se rvát, smrt není jediné, čeho musíš se bát.
Jako rytíř na bílém koni,
s hrdostí a silou lva,
chci slyšet jak zvony zvoní,
doufat a věřit,že snad budeš má.
Za lásku svou já hodlám se bít,
smířen s tím, že nebude to lehké,
však doufám,že uvidím slunce svit
a rozjásáš srdce mé křehké.
Komentáře (0)