Jak ses ke mně tisknul
Jak ses ke mně tisknul, nohy propleteny
vůbec nevadilo, že úzké byly stěny.
Tvoje ruce na mých zádech,
vnímala jsem každý nádech.
Tvé polibky a horké tělo,
vzlétnout se mi snad i chtělo.
Naše blízkost těl i duší,
ještě teď mi srdce buší.
Touhou, láskou, krásnou vzpomínkou,
být s Tebou je k mému štěstí podmínkou
Přečteno 498x
Tipy 8
Poslední tipující: Maryje..., Zorenka Ježková, Inge, Veru, NikitaNikaT.
Komentáře (4)
Komentujících (4)