Slzy kanou do vína
Slzy kanou do vína,
Za sklem sklenice mizí,
Ty slzy mi říkají,
Že jsme si dávno cizí.
Odumřela vášeň, láska,
Jsme na jedné lodi.
Divné není, že je konec,
Vždyť jsme přece lidi.
Bolest skane do vína,
Víno bude vypité (cítím chlad),
Vzpomínky na Tebe snad
Za pár chvil jen vyblité (asi, snad…).
Slzy kanou po mé tváři,
Miluji Tě ve tvé záři,
Přesto, cítím,
Jak Tě konec mrzí,
Když cítíš v mém srdci –
Ty proklaté slzy…
Přečteno 377x
Tipy 13
Poslední tipující: pejrak, Dračičák, simsa, Andee, Martinecka23, Theara, blue, Psavec, Kanzy, lalej, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)